Als u graag een aanbouw wilt laten plaatsen maar u vind de gemiddelde kosten van het aanbouwen van uw woning te hoog denk er dan eens over na om te kiezen voor een houten uitbouw. Een houten uitbouw geeft een authentieke uitstraling en is een stuk goedkoper dan een stenen uitbouw.

Een mooie houten uitbouw wil in sommige gevallen veel beter passen bij uw oudere woning dan een uitbouw van steen. Door middel van het gebruik van een onderhoudsvrije houtsoort kunt u vele jaren plezier hebben zonder maar veel onderhoud te hoeven plegen.

Een houten aanbouw met een mooie duurzame houtsoort zorgt voor weinig onderhoud en geeft uw woning een karakteristiek uiterlijk. De meest voorkomende vragen die wij krijgen over een houten aanbouw gaan voornamelijk over de prijs. Denkt u hierbij aan vragen zoals:
•Wat zijn de kosten?
•Hoe duur is een houten uitbouw?
•Wat zijn normale prijzen?
•Kost een uitbouw van hout veel?

Natuurlijk is het laten uitbouwen van je woning niet goedkoop maar in onze ogen hoeft een uitbouw laten plaatsen ook niet duur te wezen. De gemiddelde prijzen van houten uitbouwen variëren ook enorm. Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs/kwaliteits verhouding.

Heeft u interesse in het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor een uitbouw? Vul dan het contact formulier op onze website volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze adviseurs. U kunt bij ons terecht voor een offerte en advies op maat.