Een houten carport is een uitkomst in elk jaargetijde. Niet alleen staat uw auto onder de carport altijd beschut tegen zon, regen en sneeuw, wat de lak van uw auto ten goede komt, ook u zelf stapt altijd droog uit. Als u de carport tegen het huis plaatst zoals bij de voordeur, kunt u altijd rustig alles in en uit de auto halen zonder nat te regenen.
Wilt u meer dan één auto kwijt? Dan kunt u kiezen voor een dubbele carport van hout. Hierin parkeert u moeiteloos twee auto’s naast elkaar. Ook de combinatie van een carport met een kapschuur is een veel gekozen constructie. Zo beschikt u niet alleen over een houten carport, maar ook over een berging. Wilt u uw auto helemaal binnen kunnen zetten? Bekijk dan de optie een houten garages eens.

Een voorwaarde voor jarenlang plezier van uw houten carport is dat deze wordt geplaatst op een vlakke en verharde ondergrond. Dan kunt u denken aan bestrating of beton. Verder is het raadzaam om gebruik te maken van funderingsbalken. Zo blijven het hout beschermd tegen vocht en schimmel, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Heeft u interesse in het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor een carport? Vul dan het contact formulier op onze website volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze adviseurs. U kunt bij ons terecht voor een offerte en advies op maat.