Wilt u graag een erker bouwen? Mit Bouw heeft de mogelijkheid om een erker te bouwen en plaatsen!
Wilt u een erker laten bouwen dan heeft u de keuze uit een halfronde, rechthoekige of plattegrond trapeziumvormige erker. Een erker aanbouwen zorgt voor een prachtig gezicht van buitenaf en zorgt in de woning voor heel veel extra natuurlijk licht. Het belangrijkste voordeel van een erker is dat u bovendien net dat beetje extra ruimte heeft en het in tegenstelling tot een aanbouw stukken goedkoper is.

Een erker uitbouw is een ruimte die uit de gevel steekt en in open verbinding staat met de gehele ruimte. Een erker kan zich over meerdere verdiepingen strekken. Een erker was in de jaren 30 iets wat standaard aan de woning werd gebouwd. Veel mensen kiezen er daarom ook voor om een standaard jaren 30 stijl erker te laten bouwen. Tegenwoordig kunnen de erkers namelijk precies op maat gemaakt worden en in de stijl worden gebouwd zoals u hem zelf het liefst zou willen.

Het is belangrijk om voordat u de opdracht overweegt uit te voeren eerst een vergunning aanvraagt of laat aanvragen. Dit geld trouwens alleen voor een erker aan de voorzijde van de woning. Een erker aan de achterzijde is namelijk vergunningsvrij. Voor een erker aan de voorzijde is er helaas wel altijd een vergunning nodig. Wilt u hulp bij het aanvragen van een vergunning neem dan contact met ons op via het contact formulier op de website en wij helpen u graag op weg met de aanvraag.

Heeft u interesse in het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor een erker? Vul dan het contact formulier op onze website volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze adviseurs. U kunt bij ons terecht voor een offerte en advies op maat.