Over Mit Bouw

Mit Bouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf dat actief is in de bouwsector. Ons werkgebied beslaat voornamelijk in het noorden en midden van het land. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven.
Wij voeren de werkzaamheden vakkundig en efficiënt voor u uit. wij zijn VCA en FSC gecertificeerd. Ook hebben wij een tal van collega’s die een erkende vakman zijn bij Centrum Veilig Wonen.
Voor Mit  Bouw zijn de wensen, eisen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers de belangrijkste uitgangspunten. Het spreekt daarom voor zich dat communicatie ook in relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol speelt.
Service en kwaliteit staan centraal in onze werkwijze. Goede samenwerking met de opdrachtgever is daarbij van groot belang. Dit laat zich zien in onze diensten op het gebied van idee naar concept, alsmede de uitvoering.
Het belangrijke voordeel voor u als opdrachtgever is dat er één aanspreekpunt wordt gevormd. De coördinatie van de werkzaamheden ligt in handen van Mit Bouw Met onze ervaring heeft u aan Mit Bouw een partner die meedenkt, ideeën aandraagt en deze vertaalt in oplossingen op maat.